KAN KAMPANYALARI
2011 Yılı Kan Kampanyamız

4. GELENEKSEL KAN KAMPANYAMIZ

"KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR"

18 MAYIS 2011 ÇARŞAMBA GÜNÜ DERNEĞİMİZDE KANIMIZI VERDİK. SİZ DE KAN VEREREK BİRİLERİNE HAYAT HEDİYE ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Türk Kızılayı ile işbirliği içinde bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiğimiz geleneksel Kan Kampanyamızı 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü yine dernek merkezimizde gerçekleştirdik.

KAN KAMPANYAMIZA BÜYÜK DESTEK GELDİ

İzmir Beşiktaşlılar Derneğimizin, Kızılayla ortaklaşa düzenlediği Kan kampanyamıza, kuruluştan bugüne kadar başkanlık yapmış 4 başkanımız Ruhi Uslu, Emin Önal, Yekta Vanalı ve şimdiki başkanımız Serhat Kutlu bir araya geldiler. Ayrıca İzmir'li bir çok tanınmış işadamı, siyasetçi ve bürokrat Beşiktaş'lıdan destek gördü.

2008'de başlayıp, bu yıl 4.'sünü düzenlediğimiz "Kan Kampanyamız" 18 Mayıs 2011 dernek merkezimizde yapıldı. Kızılayın derneğimize kurduğu 4 sedye gün boyunca gelen bağışçılarla hiç boş kalmadan dolu bir şekilde sürdü. 60 Ünite kan toplandı.

Kampanyaya gösterilen büyük ilgiden çok mutlu olan başkanımız Serhat Kutlu "Kanın rengi yoktur, dileyen tüm vatandaşlarımız gelip bu rahat ortamda kan verebilir. Nitekim bugünde zaten Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe taraftarı bir çok arkadaşımız gelip kanlarını verdiler, bu sebeple Türkiye'ye de örnek olacak bir projeye dönüştüğünü" ifade etti.