HAKKIMIZDA

Derneğimiz Hakkında

Derneğimiz 23 Ekim 1992 yılında 39 kurucu üye tarafından 12. Beşiktaş derneği olarak kuruldu. Geçici yönetim kurulu Ruhi Uslu başkanlığında çalışmalara başladı.

İlk genel kurul 23 Ağustos 1993 de yapıldı. Başkanlığa Ruhi Uslu seçildi. Lokal tutulup açılışı Onursal Başkanımız Süleyman Seba tarafından gerçekleştirildi.

Ruhi Uslu 20 Ocak 1995 de Başkanlığı Emin Önal’a devir etti. Emin Önal 2008 yılına kadar 6 dönem başkanlık yaptı.

Kurucu Başkanımız Sayın Ruhi Uslu ve arkadaşları derneğin kuruluş yıllarında, emekleme dönemlerinde büyük çabalar göstererek derneğimizi çok aktif hale getirmişlerdir. 20 Ocak 1995 de hali hazırda kulübümüz As Başkanı olan Sayın Emin Önal yönetiminde de gelişmeye devam etmiş ve üye sayısı 808’lere kadar çıkmıştır.

Dernek faaliyetleri 3 Şubat 2005 den sonra bir ara sekteye uğramış ve bazı arkadaşlarımız derneğimizden ayrılarak Ege Kongre Üyeleri Derneğini kurmuşlardır. 2008 yılında gerçekleşen yeniden yapılanma ile Sayın Yekta Varnalı bayrağı 22 Mart 2008 de devraldı ve 3 senelik yönetim süresi sonunda bayrağı Sayın Serhat Kutlu’ya 29 Ocak 2011 de devir etti.

Derneğimiz üyelerinin hepsi aktif olup, tüm sosyal etkinliklerimizde yer almaktadır.

2017'den sonra Sayın Serhat Kutlu, yönetim kurulu başkanlığını Sayın Alp Oray'a teslim etmiştir.

2019-2024 döneminde yönetim kurulu başkanlığını Sayın İnan Esen üstlenmiştir.

27 Ocak 2023'de olağan seçimli genel kurulumuzda Özlem TEZİŞÇİ derneğimiz tarihinin ilk kadın başkanı olarak seçilmiş
ve 2024-26 Yıllarında başkanlık görevini üstlenmiştir.

Derneğimiz haftanın altı günü açık olup, her gelen telefona, mail’e a cevap verilmektedir.

Beşiktaşlılık ruhunu taşıyan herkese üyemiz olsun, olmasın kapımız açıktır.

Yönetim Kurulu ve Komite Üyelerimiz

DERNEK BAŞKANLARI