DERNEK HABERLERİ
Erzincan Üşümesin Yardım Kampanyamız

2020-02-11

Onursal başkanımız S.SEBA’nın “İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz.” öğretisi ışığında 1992 yılından bugüne derneğimiz;
ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda icraat ve işlevleriyle camiamızda önemli bir aktör olma gururunu yaşamaktadır.

Toplumsal faydaya yönelik faaliyetlerimiz kapsamında İzmir’den 1200 KM uzakta Erzincan’da yaşayan ilköğretim okullarına ZTK-24 Erzincanspor müsabakamız öncesinde, derneğimiz yönetim kurulu ve üyelerimizin bağışları, İzmir Kartal Yuvası destekleri ile hayata geçirdiğimiz, #ERZİNCANÜŞÜMESİN yardım kampanyası ile ulaştığımız bağış tutarları hedeflenenden daha fazla çocuk sayısına ulaşmamıza vesile oldu.
Adeta tüm çocuklarımızın ve bizlerin içini ısıttı.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği ailesi olarak katkıları için Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşu Beşiktaşımıza, dernek üyelerimize, Erzincan İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine, bizleri Erzincan’da minik kardeşlerimiz ile buluşturan tüm güzel yüreklere teşekkürlerimizi sunuyor, proje ve kampanyaların devamlılığını arzuluyoruz.

Saygılarımızla.