DERNEK HABERLERİ
İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız İnan Esen, ‘Bırakmam Seni’ Kampanyası Bağış Çekini Camia Başkanımız Ahmet Nur ÇEBİ'ye Takdim Etti

2020-06-25

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız İnan Esen, ‘Bırakmam Seni’ Kampanyası Bağış Çekini Camia Başkanımız Ahmet Nur ÇEBİ'ye Takdim Etti

Kulübümüzün ekonomik bağımsızlığa kavuşması amacıyla düzenlenen ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 100 bin Türk Lirası bağışta bulunduk.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, bağış kampanyasına katkıda bulunan İzmir Beşiktaşlılar Derneği’miz Başkanı İnan Esen ile dernek yönetim kurulu üyelerimizi Vodafone Park’taki makamında ağırladı.

Buluşmada, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban da yer aldı.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız İnan Esen, dernek üyelerimiz adına 100 bin Türk Lirası değerindeki bağış çekini Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye takdim etti.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına vermiş olduğumuz kıymetli destek nedeniyle İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanımız İnan Esen ve dernek üyelerimize teşekkür etti.

17.06.2020